„A Holz-Team Kft. kapacitásbővítő beruházása"

A HOLZ-TEAM Nyílászárógyártó és Forgalmazó Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. soproni telephelyén 1 db Cefla Flow Coating locsoló berendezést, 1db Cefla LTBB45 Felső helyzetű kétsínes konvejort feladó-elszedő egységgel és 1db Cefla iGIOTTO robotot vásárolt meg a Széchenyi 2020 program keretében elnyert 40 millió forintos vissza nem térítendő támogatás segítségével.

A társaságot 1995-ben magyar magánszemélyek alapították és jelenleg is családi vállalkozásként működik. Fő tevékenysége Épületasztalos-ipari termékek, elsősorban egyedi megrendelésre készített fa nyílászárók gyártása.

A Társaság elérni kívánt célja, hogy a technológiai fejlesztésnek köszönhetően, automatizálni tudja felületkezelési és festési folyamatait. A jelenlegi munkaerő-piaci helyzet miatt a társaságnak a lehető legtöbb munkafolyamatot automatizálnia kell, annak érdekében, hogy a rendelkezésre álló szakképzett állományt a kézimunkaerőt igénylő feladatokhoz csoportosíthassa. A gyártás automatizálásával a társaság kapacitása bővül, illetve termékei minősége javul, ezáltal a Társaság versenyképessége a hazai, illetve a külföldi piacokon nő.

A pályázat keretében beszerzett berendezés korszerű, az európai minőségi követelményeknek megfelelő berendezés.

A fejlesztés során beszerzett gépet azonnal hasznosításba vette a társaság, ezért a fejlesztés befejezését követően, azonnal integrálódott a vállalkozás napi működésébe. A társaság megfelelő szakmai és szervezeti háttérrel rendelkezik a fejlesztés során beszerzett eszköz működtetéséhez, valamint a fejlesztés során közvetlenül és közvetett módon létrejövő eredmények fenntartásához.

A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósult meg, a 40 millió forint európai uniós támogatás segítségével.

A projektről bővebb információt a www.holzteam.hu oldalon olvashatnak.

További információ kérhető:

Kocsis János
Elérhetőségeink: telefonszámunk: +36(20) 3655065, e-mail címünk: kocsis@holzteam.hu
A projekt azonosítószáma: GINOP-1.2.2-16-2017-01303
Befejezés időpontja: 2018.06.29 Támogatás aránya: 44,95%
A támogatás összege: 39 999 999.- Ft