Bemutatkozás

Köszönjük, hogy érdeklődésével
megtisztelt bennünket!
Engedje meg, hogy néhány mondatban bemutatkozzunk, és megismertessük Önnel vállalatunkat.A Holz-Team Kft. termékfejlesztési stratégiája során kiemelt figyelmet fordít a piacon megjelenő újabb és újabb fogyasztói igényekre, emellett pedig folyamatosan és magas minőségi szinten szolgálja ki a tradicionális fa nyílászárókat kereső, ám emellett széles termékkínálatot és egyedi, opcionális megoldásokat preferáló ügyfeleit. E kettős üzletpolitikánknak megfelelően bővítjük standard kínálatunkat a kor legújabb trendjeihez illeszkedő termékekkel, miközben egyedi igényeket és ötleteket elváró ügyfeleink elképzeléseit is támogatva tervezünk és kivitelezünk klasszikusnak és formabontónak nevezhető faablakokat és faajtókat egyaránt.

Termékeink több rétegben ragasztott vetemedésmentes tömörfa anyagból készült, gyári felületkezeléssel ellátott nyílászárók, melyek a legszigorúbb hő- zajszigetelési, valamint lég- és vízzárási követelményeknek is megfelelnek. Emellett a mai kor legmagasabb szintű igényeihez, valamint a jövő kihívásaihoz és szükségleteihez alkalmazkodva készítünk kimagaslóan nagy hő- és igény szerint hangszigeteléssel bíró, ún. háromrétegű üvegszerkezettel ellátott, növelt profilvastagságú nyílászárókat is, valamint ALU-FA termékeket, amelyek minden korábbinál jobban egyesítik a fa meghitt és természet közeli hangulatát a legmagasabb szintű technikai megoldások nyújtotta tartós tökéletességgel.

A felhasznált alapanyagok (az I. osztályú, hibamentes faanyag, a legkorszerűbb GU és ROTO® NT bővíthető vasalat rendszer, a német SIKKKENS és REMMERS® felületkezelési rendszer, hőhídmentes vízvető, az alapkivitel részeként biztosított Ug=1,0 W/m2K fokozottan hőszigetelő (vagy akár Ug=0,5 W/m2K!) üvegszerkezet, biztonsági, esztétikai és kényelmi kiegészítők széles választéka), valamint a közel két évtizedes múltra visszatekintő tapasztalat és a közelmúltban kibővített (és állandóan fejlődő) technikai háttér, illetve gyártástechnológia pedig garantálják a kiemelten hosszú élettartamot, az egyszerű kényelmes és biztonságos működtetést, nem utolsó sorban pedig azt, hogy a Holz-Team faablakok, erkélyajtók,fa bejárati és beltéri ajtók kimagasló esztétikai élményt nyújtanak megannyi elégedett ügyfelünknek. Bízunk abban, hogy a – talán nem is távoli – jövőben Önt is a Holz-Team nyílászárók felhasználói között köszönthetjük.

Addig is, további tájékozódásként tekintse át honlapunkat, részletesebb műszaki, illetve értékesítési információk tekintetében pedig forduljon bizalommal hozzánk, vagy bármely viszonteladó partnerünkhöz. Partnereink termékkel kapcsolatos információkkal, megtekinthető mintadarabokkal, szaktanácsadással egyaránt segítik Önt döntésében, ezen felül rugalmas, gyors és teljes körű ügyintézést biztosítanak, beleértve a termékekre vonatkozó árajánlat-készítést is.

Reméljük, hogy hamarosan megrendelőnkként köszönthetjük Önt!"Faipari technológia fejlesztés a HOLZ-TEAM Kft-nél"

A HOLZ-TEAM Nyílászárógyártó és Forgalmazó Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. (9400 Sopron, Harangöntő u. 3. Hrsz.:5776/87.) a GOP-2.1.1-09/A-2009-1640 pályázat keretében „Faipari technológia fejlesztés a HOLZ-TEAM Kft-nél” címmel 49 000 000 Ft támogatási összegben részesült az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával. A pályázat azonosító száma: GOP-2.1.1-09/A-2009-1640 A projekt megvalósítási helye: 9400 Sopron, Harangöntő u. 3. Hrsz.:5776/87. A projekt megvalósítása során a támogató a Nemzeti fejlesztési Ügynökség (1077 Budapest, Wesselényi u. 20-22.) www.nfu.hu, a közreműködő a Magyar Gazdaságfejlesztési Központ ZRt. (1139 Budapest, Váci út 83.) www.magzrt.hu

A projekt keretén belül a társaság eszközök beszerzés céllal nyújtott be pályázatot. A társaság a projekt megkezdése előtt beruházás tárgyára vonatkozó típusváltozási nyilatkozatot nyújtott be. Ennek megfelelően az eszközbeszerzés keretében Weinig Conturex típusú CNC profilozó központ beszerzése valósult meg. A projekt során felmerült módosítások nem érintették a projekt célkitűzéseit, a társaság annak maradéktalan teljesítését tartotta szem előtt. A módosítások nem befolyásolták a szerződésben vállalt vállalási feltételek teljesíthetőségét. A társaság a megvásárolt CNC vezérlésű megmunkáló központot nyílászáró termékek gyártására használja. A gép használata gyors és pontos munkavégzést eredményez, mely a legegyszerűbb marási feladattól az egészen speciális marási folyamatig képes megfelelni, teljesíteni.

A projekt során megvásárolt eszközök a minőségi technológiát testesítik meg, és mindenben megfelelnek az Európai Unió által támasztott szigorú biztonsági előírásoknak is. A projekt megvalósítása során beszerzett CNC vezérlésű megmunkáló központ egy korszerű technológia alkalmazását teszi lehetővé, így hozzájárul a társaságnál a termelés modernizációjához, a magas minőségű kibocsátás volumenének növeléséhez és a gyártási kapacitás bővítéséhez. A projekt keretén belül megvásárolt megmunkáló központ alkalmazása jelentős volumennövelést, hatékony költségmegtakarítást, magas minőségi termékszínvonalat, gyors és pontos munkavégzést eredményezett a táraságnál.
„Innovációs technológia fejlesztés a Holz-Team Kft.-nél”

Holz-Team Kft. 25 000 000 forint uniós támogatást nyert el az Innovációs eredmények hasznosításának támogatása a KKV-k részére című pályázati kiíráson az Új Széchenyi Terv keretében. A 38 837 758 forint összköltségvetésű beruházásból technológiai fejlesztés, eszközbeszerzés valósult meg.

A projekt megvalósítása során a támogató a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (1077 Budapest, Wesselényi u. 22.) www.nfu.hu, a közreműködő a Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt. (1139 Budapest, Váci út 83.) www.magzrt.hu

A Holz-Team Kft. 1995 óta foglalkozik épületasztalos termékek, elsősorban nyílászárók gyártásával.
A fejlesztés célja a profilozás terén fennálló műszaki-technológiai hiányosságok megszüntetése, ezért került beszerzése 1 db Weining Powermat 500 típusú gyalu-és profilozó automata. Az új technológia bevezetésével magasabb minőségű, nagyobb hozzáadott értékű termékek előállítására van lehetőségünk. A beszerzett gép használatával a termékek felületkezelése jelentős minőség javulást eredményez, az eddig használt technológiával szemben. Eddig több lépésben legyártott épületasztalos ipari és nyílászáró terméket/alkatrészeket ez a gép egy műveltben elvégzi, így gyorsan, nagy hatékonysággal egy beállítással teljesíti a beprogramozott feladatot. A gyártás nem igényel kézi munkaerőt, a hulladékgazdálkodása optimális, az energiafelhasználása alacsony, így lényegesen költséghatékonyabb a hagyományos eljárással szemben.
A projekt során megvásárolt eszköz a minőségi technológiát testesítik meg, és mindenben megfelelnek az Európai Unió által támasztott szigorú biztonsági előírásoknak is.

A projekt megvalósítása során a beszerzett eszközök segítségével kialakított rendszer hozzájárul a társaságnál a szolgáltatás modernizációjához. hatékonyabbá tételéhez, a környezeti fenntarthatóság javításához. A projekt megvalósítása hozzásegítette a társaságot a piaci pozíció megerősítéséhez, és a versenyképességi javításához.

A pályázat azonosító száma: GOP-1.3.1-11/C-2011-0120
A projekt megvalósítási helye:
9400 Sopron, Harangöntő u.3.