HolzTeam

Adatvédelmi tájékoztató

Az oldal célja pusztán tesztelési és oktatási célokra szolgál, semmiféle kereskedelmi vagy jogi tevékenységet nem folytat. Az oldal használata során kezelt adatokat a hatályos jogszabályoknak megfelelően, az érintett felhasználók személyes adatainak védelmét biztosítva kezeljük.

Az oldal üzemeltetője, a Teszt Weboldal Kft. tiszteletben tartja a felhasználók magánéletének védelmét, és elkötelezett az általa kezelt adatok biztonságának megőrzése iránt.

Az oldal használata során a felhasználók bizonyos információkat szolgáltathatnak a Teszt Weboldal Kft. számára, mint például a nevüket, e-mail címüket, telefonszámukat vagy más személyes információkat. Az ilyen információkat csak az oldal céljainak eléréséhez használjuk fel, például a felhasználók érdeklődési körének megértéséhez, az oldal használatának optimalizálásához és az érdeklődésre számot tartó tartalmak és szolgáltatások megjelenítéséhez.

Az oldal látogatása során az oldal szerverei automatikusan információkat gyűjtenek a felhasználók eszközéről, beleértve az IP-címet, a böngésző típusát és verzióját, az operációs rendszer típusát és verzióját, a látogatott oldalakat, az időzónát és az eszköz beállításait. Ezek az adatok az oldal használatának elemzésére és optimalizálására szolgálnak.

Az oldalhoz kapcsolódó harmadik féltől, például Google Analytics-től vagy hirdetési hálózatoktól származó cookie-kat és más követési technológiákat is használunk. Ezek az eszközök segíthetnek az oldal hatékonyabbá tételében, például a látogatók érdeklődési körének megértésében, az oldal használatának optimalizálásában és a személyre szabott tartalmak és hirdetések megjelenítésében.

Az oldal felhasználói jogosultak az általuk megadott személyes adatok megtekintésére, módosítására, korlátozására vagy törlésére, valamint az adatok átvitelére más szolgáltatóhoz, amennyiben az adatkezeléshez kapcsolódó jogszabályok ezt lehetővé teszik.

Az oldal használatával kapcsolatos kérdésekkel, észrevételekkel és panaszokkal kapcsolatban a felhasználók a Teszt Weboldal Kft. ügyfélszolgálatához fordulhatnak az oldalon elérhető kapcsolati űrlap kitöltésével.

Az adatvédelmi nyilatkozatunk időről időre változhat. Az oldal használatával a felhasználók elfogadják, hogy az adatvédelmi nyilatkozat változásaitól függően az oldal kezelheti az általuk megadott személyes adatokat.

Ez az adatvédelmi nyilatkozat pusztán egy minta, és nem használható jogi tanácsadási célra. Az oldal kezelői nem vállalnak felelősséget semmilyen kártérítésért vagy jogi kötelezettségért, amelyek az adatvédelmi nyilatkozatban leírt információk vagy az oldal használatával kapcsolatos tevékenységek alapján merülnek fel.

Fa- és alumínium nyílászárók: bejárati ajtó, ablak - Holz Team Kft. Sopron

2023 © Holz Team Kft. - Minden jog fenntartva.
ImpresszumAdatvédelmi tájékoztató