HolzTeam

Rólunk

Soproni telephelyünkön, modern gyártósoron, a legkorszerűbb technológiával készült, kimagasló hang- és hőszigetelést biztosító nyílászáróink életre szóló befektetést jelentenek. Fa- és alu-fa ablakokra és ajtókra vonatkozóan megrendeléseket mintegy 15 országból kaptunk Európa-szerte és a tengerentúlról.

Komplex szolgáltatáscsomagot nyújtunk. A helyszíni felméréstől, a szabvány vagy egyedi nyílászáró gyártáson túl a beépítésig minden feladatot leveszünk az Ön válláról.

HOLZ TEAM nyílászárókkal házból OTTHON lesz.

Stratégia

A Holz-Team Kft. termékfejlesztési stratégiája során kiemelt figyelmet fordít a piacon megjelenő újabb és újabb fogyasztói igényekre, emellett pedig folyamatosan és magas minőségi szinten szolgálja ki a tradicionális fa nyílászárókat kereső, ám emellett széles termékkínálatot és egyedi, opcionális megoldásokat preferáló ügyfeleit. E kettős üzletpolitikánknak megfelelően bővítjük standard kínálatunkat a kor legújabb trendjeihez illeszkedő termékekkel, miközben egyedi igényeket és ötleteket elváró ügyfeleink elképzeléseit is támogatva tervezünk és kivitelezünk klasszikusnak és formabontónak nevezhető faablakokat és faajtókat.

Kiváló minőségű alapanyagok

A felhasznált alapanyagok (az I. osztályú, hibamentes faanyag, a legkorszerűbb GU és ROTO® NX bővíthető vasalatrendszer, a német SIKKENS felületkezelési rendszer, hőhídmentes vízvető, az alapkivitel részeként biztosított Ug=0,5 W/m2K fokozottan hőszigetelő üvegszerkezet, biztonsági, esztétikai és kényelmi kiegészítők széles választéka), valamint a 27 éves múltra visszatekintő tapasztalat és a magas színvonalú gyártástechnológia garantálják a kiemelten hosszú élettartamot. A Holz Team nyílászárók kimagasló esztétikai élményt nyújtanak megannyi elégedett ügyfelünknek. Bízunk abban, hogy a jövőben Önt is a Holz Team elégedett ügyfelei között köszönthetjük.

Fa- és alumínium nyílászárók: bejárati ajtó, ablak - Holz Team Kft. Sopron

2023 © Holz Team Kft. - Minden jog fenntartva.
ImpresszumAdatvédelmi tájékoztató