Fa, alumínium vagy műanyag ablak? - Az alu-fa nyílászárók előnyeiről
Blog

Fa, alumínium vagy műanyag ablak? – Az alu-fa nyílászárók előnyeiről

Miért fontos az ablakválasztás? Fa, alumínium vagy műanyag ablakot keres?

Ön szerint milyen az ideális nyílászáró? Próbálta már felsorakoztatni az elvárásokat, amiknek Ön szerint eleget kell tennie egy ablaknak, ajtónak? Milyen tényezőket tart fontosnak akkor, amikor felújít, építkezik, nyílászárót cserél?

Fa, alumínium vagy műanyag ablakot keres?

Tudja, hogy milyen nyílászárót válasszon épülő vagy felújítandó házához, lakásához, épületéhez? Nem tudja eldönteni, hogy melyik legyen a befutó? A fa, a műanyag, a fém vagy az alu-fa? Segíteni szeretnénk a blogcikkünkkel, melynek keretében összefoglaljuk a legfontosabb tudnivalókat az alu-fa nyílászárókról.

A nyílászáró hosszútávú befektetés. Nemcsak a házunk külsejéhez, esztétikájához járulnak hozzá, hanem számos egyéb funkcióval bírnak.

Az alumínium-fa nyílászárók előnyei

Az alu-fa nyílászárók számos előnyös tulajdonsággal rendelkeznek azáltal, hogy a fa és az alumínium kombinációjából állnak. Mondhatni, igen jó párosítás ez a két alapanyag, hiszen a fa és az alumínium egymás pozitív hatását erősítik az alu-fa nyílászárókban.

Természetes megjelenés az alu-fa nyílászárók esetén

A fa természetes megjelenése mellett magas hő- és hangszigetelő képességgel rendelkezik, illetve az alumíniumnak köszönhetően ellenállóbbak az időjárási viszontagságokkal szemben is. Rendkívül tartósak, időtállók ezek a nyílászárók, és hosszútávon is jó befektetést jelentenek, hiszen akár generációkon át is használhatók.

Hosszú távú befektetés az alumínium-fa nyílászáró

A nyílászáró hosszútávú befektetés, mi is ezt valljuk a HOLZ TEAM-nél és ennek szellemében gyártjuk magas minőségű fa- és alu-fa nyílászáróinkat.

Környezetbarát nyílászáró

Mindkét alapanyag környezetbarát és újra felhasználható, tehát újrahasznosítható.

Az alumínium, fa nyílászáró karbantartás igénye

Nem igényelnek különösebb karbantartást, könnyen tisztíthatók, nem deformálódnak, és nem vetemednek. Az alumíniumborítás miatt nem fakulnak ki a napsugárzás hatására, ellenállnak a nedvességnek, hónak és hidegnek is, valamint ellenállnak a korróziónak is. Ezáltal is hosszabb élettartamot tesznek lehetővé ezek a nyílászárók. De természetesen – mint minden más anyagból készült nyílászáró esetén – az alu-fa nyílászárók esetén is gondot kell fordítani a rendszeres tisztításra, takarításra.

Széles színválaszték

Széles színválaszték áll rendelkezésre, így mindenki megtalálhatja az egyéniségéhez és ingatlanjához leginkább illőt. Ráadásul, nem igényelnek különösebb karbantartást sem. UV-álló, nem fakul ki.

Alu-fa nyílászárók széles választékával állunk ügyfeleink rendelkezésére, mindenki megtalálja az egyéniségéhez és igényeihez megfelelő kültéri ablakot és ajtót a HOLZ TEAM termékek között. Vásárlóink között rendkívül népszerűek az alu-fa nyílászárók. Modern és klasszikus stílus képviselői is válogathatnak alumínium-fa termékeink között. Gondoltuk mindenkire a termékkínálat összeállításánál.

A HOLZ TEAM alu-fa nyílászárók (ablakok, bejárati ajtók, erkélyajtók) előnyei

Mit kínálnak a HOLZ TEAM alu-fa nyílászárók:

  • hosszú élettartamot,
  • energiahatékonyságot az üvegezésnek, a minőségi alapanyagoknak, a vasalatrendszernek, a tömítésnek köszönhetően,
  • hangszigetelést,
  • hőszigetelést,
  • esztétikus megjelenést.

Nemcsak a HOLZ TEAM-nél, de világszerte egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek az alumínium-fa nyílászárók. Mondhatni, hogy ez nem véletlen. A piac egyre jobban felismeri a fa és az alumínium alapanyagok kombinálásának pozitívumait, előnyeit.

HOLZ TEAM alumínium-fa ablakok

Az ALUBRAND 90 és a STRATOS 510-IB termékeink alumínium-fa alapanyagok ötvözésével készült ablakok, melyek egytől egyig soproni, modern, jól felszerelt gyártócsarnokunkban készülnek. Míg az ALUBRAND modern és elegáns, addig a STRATOS 510-IB klasszikusabb verziója alu-fa ablak.

A HOLZ TEAM alumínium-fa ablakok népszerűségét fémjelzi az a tény, hogy immáron már 15 országból kaptunk rá megrendelést (Európát és a tengerentúlt is beleértve).

Ügyfeleink körében nagy népszerűségnek örvendenek az alumíniumból és a fából készült (azaz alu-fa) ablakok.

 

Fa- és alumínium nyílászárók: bejárati ajtó, ablak - Holz Team Kft. Sopron

2023 © Holz Team Kft. - Minden jog fenntartva.
ImpresszumAdatvédelmi tájékoztató